perjantai 23. tammikuuta 2015

Terveisiä lentokentältä

Täällä sitä sitten ollaan Helsinki-Vantaalla, terminaalissa 1. Ensimmäinen lento lähtee 8.25 kohti Tukholmaa. Siellä parin tunnin huili, jonka jälkeen koneen nokka kohti New Yorkia. New Yorkissa reilu kolmen tunnin huili jonka jälkeen viimeinen rykäisy kohti Dallasia.
Perillä Dallasissa pitäisi olla noin 20.30 paikallista aikaa eli suomalaista kelloa +8h jos en ole ihan omiani katsonut. Hyvän tovin saa siis reissata. Veikkaa kuitenkin, että tämä kaikki reissaaminen on aivan varmasti istumisen arvoista.

Dallas on aina ollut jotenkin ihmeellisen tärkeä. Ehkä siihen saattaa vaikuttaa se, että olin pienenä aivan hirvittävä fani Dallas- sarjalle. Asia ei juuri muuttunut vuosien varrella, tilalle vaan tuli eräs pienehkö jenkkifutisporukka nimeltään Dallas Cowboys. Nyt siis pääsen SINNE!
En siis ole kovinkaan pahoillani siitä, että Cowboys putosi loppupeleistä (vaikka tottakai se oli aivan hillitön vääryys :P ) sillä nyt on ehkä marginaalinen mahdollisuus nähdä pelaajia...

Seuraavat 10 päivää tulevat olemaan varmasti opettavaisia, omalla tavallaan raskaita mutta sitäkin rikastuttavampia. Kirjoittelen myöhemmin siitä enemmän mihin olen menossa. Nyt yritän jatkaa loputtomalta tuntuvaa yskimistä ja niistämistä...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti