maanantai 19. tammikuuta 2015

Packa pappas kappsäck..

Pakkaaminen; tuo helpoista helpoin asia. Paljonko sitä nyt (nais)ihminen reissullaan tarvitsee? Periaatteessa ei paljoakaan, pakkauskäytäntö on opettanut aika paljon muuta.

Ensin ajatellaan pakkaamista muutama päivä. Sen jälkeen aletaan aktiivisesti miettiä sitä monta kertaa muutaman tunnin välein. Lopulta ajatus realisoituu todelliseksi tekemiseksi, yleensä toki vähän liian myöhään lähtöpäivää ajatellen.

Alustava pakkaus on sitä, että ajatellaan että "näitä voisin käyttää ehkä". Sen jälkeen karsitaan tästä valtavasta pinosta ne kaikki, jotka on pakattu mukaan "ehkä"-statuksella. Kokemus on opettanut, onneksi, edes sen, että ne tavarat palautuvat aina kiltisti, siististi, käyttämättöminä kotiin.

Tämän jälkeen poistetaan ääripäät. Ei liian hienoja, ei liian huonoja. Toisaalta kun olen menossa paikkaan josta saan myös osittain vaatetuksen, helpottuu tämäkin osuus. Eipä tarvitse kaikkia urheiluvermeitä pakata mukaan. Itsekin omistan vain... 6 paria lenkkareita ;) Siis 7.. pitihän sitä nyt Suomi- lenkkarit tilata...Tänään hain nuo lenkkarit postista. On ne aivan jumalattoman hienot!

Pakkaaminen ei ole edennyt näin maanantaina vielä mihinkään. Mietin kyllä että matkalaukku pitäisi hakea, pyykkiä pitäisi pestä, matkaliput pitäisi tulostaa.. Aika paljon pitäisi tehdä. Ehkä kuitenkin vain hoidan tämän illan treenit alta pois ja keskityn sitten tähän matkan lopullisempaan suunnitteluun.

Aikatauluista ei onneksi ole itse juurikaan tarvinnut huolehtia. On riittänyt, että ilmoitti milloin lento tulee olemaan Dallasissa ja silloin siellä pitäisi olla myös järjestävän organisaation puolesta ihminen vastassa. Mutta, siihen asti.. taidan vain miettiä pakkaamista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti