sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Aurinkoinen aamu

Huomenta aurinkoisesta Dallasista. Sunnuntainäkymä huoneen ikkunasta oli ihanan aurinkoinen, lämpötilasta ei hajuakaan. Tuntuu kyllä, että ihmiset liikkuvat täällä mitä erilaisemmissa vaatetuksissa. Kaikkea on nähty shortseista toppatakkiin. Itse pärjäsin aivan hyvin eilen farkuissa ja collegepaidassa.

Suurin osa pelaajista ja observer coacheista saapuu tänään. Aamupalalla näkyi jo paljon uusia ihmisiä. Mielenkiinnolla odotan mitä tapahtuu kun tänne tulee toista sataa ihmistä jefutaustalla sillä ruuan määrä.. se on kuulkaa taas eräs jännitettävä asia. EM-kisoissa mukana olleet voivat taas muistaa tuon legendaarisen "jenkkifutarit syövät 6 kertaa sen, mitä normaali porukka". Nyt vähän hirvittää, että miten näiden rahkeet kestävät. Varsinkin kun on kyse vielä osittain teineistä/nuorista ihmisenaluista.

Eilen illalla juttelin hetken australialaisen valmentajan kanssa. Ihan samoja haasteita tuntuu olevan sielläkin esim. naisten valmennuksen suhteen kuin esim. suomessakin. Toisaalta oli kiva kuulla miten he ovat asioita ratkoneet ja miten siellä esim. rugbyn kautta tulee paljon naisia jefun pariin. JEI! 

Uni tuli aika ajoissa mutta hieman häiriintyi kun naapurihuoneen pariskunta aloitti hieman kovaaänisemmän keskustelun. Ilmeisesti olivat nauttineet hieman kiukkujuomaa. Mikäs siinä, kuuntelin vartin verran sättimistä ja parjaamista in english kunnes mitta täyttyi. Pieni järjestyksenvalvoja sisälläni heräsi ja soitin respaan että josko tulisivat hiljentämään pariskunnan. Itse en sentään viitsinyt kiukussani mennä heidän ovelleen koputtamaan..
Selkeästi auttoi sillä kuulin kun respasta käytiin sanomassa oven takana tyyliin että "nyt pää kiinni ja nukkumaan" :D Ah, hiljaisuus!

Tänään oli ensimmäisen kerran "joulu". Saimme siis vähän "firman" vaatteita.  Tähänkin pätee vähän sama kuin Itävallassa kesällä. Ei ikinä tiedä mitä vaatetta huomenna saa. Mutta nämä ovat näitä asioita joita ei voi kontrolloida. Jos vaatteet nyt ovat jossain muualla kuin pitäisi niin sitten ovat. Ei täällä kenenkään onneksi tarvitse nakuna kekkaloida. 

Ennen aamupalaa kävin katsomassa hotellin kuntosalin. Noh.. crosstraineri ja juoksumatto. Sisäinen linjamieheni ei varsinaisesti kiljunut riemusta. Taisi siellä olla joku matto venyttelyä vartenkin. Voi olla, että luotan vain siihen että huomisesta alkaen tuo ympäriinsä kirmaaminen ajaa tuon yleishyödyllisen liikunnan osuuden. Ihan vapaaehtoisesti en taida lähteä tuohon koppiin juoksentelemaan juoksumatolla (sori vaan valmentajat..)

Mikäli meno täällä yleisesti kiinnostaa, niin kannattaa seurata sivua
http://www.usafootball.com/IB2015
Twitterissä ja Instagramissa toimii myös #IB2015 johon yritän itsekin antaa pienen panokseni. 

Muutama valmentaja kyselikin jo että montako pelaajaa mukanani tuli suomesta. Tällä kertaa piti vastata että ei yhtään, ikävä kyllä.

 Aamuaurinko on aurinko Dallasissakin. Vaikkakin sitten huoneen ikkunasta kuvattuna. Kuvassa näkyy (heikosti) myös ihan vieressä sijaitseva Six Flags- huvipuisto. Tällä hetkellä huvipuisto näyttäisi olevan suljettuna, joten se visiitti saa nyt ainakin jäädä. Ehkä pitää ottaa lohdutuksesi suunta eräälle pienelle stadikalle nimeltään AT&T ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti