tiistai 20. tammikuuta 2015

Kiirettä pitää

Eilisen iltatreenin jälkeen olo oli kuin jyrän alle jääneellä. Kiitos kuitenkin fysiikkavalmentajalle nimeltä Jouko, herra Macho Fantastico. Kyllä kelpaa nyt lähteä reissuun.

Pakkaaminen on vieläkin näin tiistai-iltana vaiheessa. Päänvaivaa aiheuttaa Dallasin "hieman" vaihteleva sää. Olen yrittänyt seurata sitä,  mutta aika arpapeliä näyttää olevan. Onneksi jossain ennusteessa luki että "plenty of sunshine".
Noh, kyllä suomalainen pärjää vaikka vähän viileämmässäkin. Jefuhan on kesälaji, sitä täällä hoetaan aina kun taivaalta tulee vihaisia ukkoja ja akkoja ;) Loppupelissä kaikki on vaan asennekysymys (ja ehkä vähän goretex).

Tänään piti käydä vielä vähän moikkaamassa Butik Beautyssä Kiiaa ja Päiviä. Päivä piristyi kummasti kun tapasi ihmisiä, jotka ovat selkeästi niin innoissaan omasta työstään että oksat pois. Suosittelen lämpimästi tutustumaan kumpaankin. Butikista pitikin sitten suunnistaa vielä muutamaksi tunniksi olemaan aina valmis auttamaan, eli töihin. Päivän aikana sain vielä SAS:in asiakaspalvelusta niin hyvää, nopeaa ja tehokasta asiakaspalvelua että oikein ihmettelin. Nyt on tilattu oikeat ruuat lennoille, joten yksi huoli vähemmän.

Huomenna ohjelmassa on heti aamusta pieni lehtihaastattelu ja sen jälkeen kohti koulua. Tarkoitus olisi vihdoin saada joku järki tähän jo aika loputtomalta tuntuvaan opiskelurupeamaan. Olo on toiveikas,  koska omasta mielestäni kehitin aivan loistavan suunnitelman millä pääsen koko AMK:sta mahdollisimman nopeasti eroon. Kouluvisiitin jälkeen lienee oikeasti se aika, kun pitää kaivaa matkalaukku varastosta ja pestä pyykkiä. Miten tämä voi olla näin tahmeaa...?!

"Varo tyttö ettet ittees riko" :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti