maanantai 2. maaliskuuta 2015

Pajulahti kutsuu

Enää ei olla vieraalla mantereella oltu pitkään aikaan mutta ajattelin kirjoittaa kuitenkin vielä. Kuvat odottavat yhä edelleen julkaisua mutta ehkä niitäkin saadaan jakoon jossain vaiheessa.

Suomessa on ollut paluu arkeen joka tavalla. Vähän töitä, paljon opiskelua, vähän jefuhommia ja aivan liian vähän omaa treenaamista.
Treenaamisessa on toki auttanut aika paljon se, että pääsin mukaan Hopottajat- suosittelupalvelun kautta Motivuksen kamppikseen ja sain kuukaudeksi ilmaiset treenit. Kummasti reipastuu kun saa käydä ihan oman maun mukaan vaikka tanssitunneilla kuin että kävisi aina "vaan puntilla".
Turun Motivus Centrumiin on ollut helppo mennä ja esim. jumppa-aikataulut ovat sopineet hyvin omiin aikatauluihin. Centrum on tuntunut heti ns. kotoisalta ja siellä on hyvä fiilis aina tunneilla. Nyt kun Motivuskin poisti vielä vuosisitoumukset niin alkaa vähän kiinnostaa jonkun kortin hankkiminen pitkästä aikaa..

Oman kotiseuran minileirejä on ollut ja tulevana viikonloppuna opiskelijoiden maajoukkue leireilee jo tutuksi tulleessa Pajulahdessa. Aina kun Pajulahteen menee niin olo on kovin kotoisa. Paikat ovat tuttuja ja hommat etenevät rutiinilla. Kiva päästä pitkästä aikaa vähän leirielämään.

Opiskelija MJ pelaa pelinsä 4.4 Helsingissä ja siksi tässä nyt leireillään viikonloppu. Parasta on se, että sain mukaani yhden opiskelijan ja toisen luottohuoltajan, niin uskon että tästäkin leiristä tulee hyvä.

Päivän tunnusbiisi, olkaa hyvät :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti